• FESTIVAL MORSKIH SPECIJALITETA

  "DANI JADRANA"

 • FESTIVAL MORSKIH SPECIJALITETA

  "DANI ADE BOJANE"

 • FESTIVAL MORSKIH SPECIJALITETA

  "DANI JADRANA"

 • FESTIVAL MORSKIH SPECIJALITETA

  "DANI ADE BOJANE"

FESTIVAL MORSKIH SPECIJALITETA

DANI JADRANA

14.02. - 15.03.2020.
Tradicionalno u ovo doba godine restoran “Sent Andrea“ organizuje gastronomsku manifestaciju pod nazivom „DANI JADRANA“.
Dani Jadrana
U periodu od 14. februara do 15. marta na meniju našeg restorana naći će se sveži ulovi, koje će po tradicionalnim receptima pripremati vrhunski kuvari sa primorja i kuvari „Sent Andree“ specijalizovani za pripremu morske ribe i plodova mora.

BOGATA PONUDA

Sa našim kolegama sa primorja smo kreirali festivalski meni i pripremaćemo gratiniranu ribu, ribu u soli, na žaru, pečenu na ćumuru, brodet od četiri vrste ribe, supu od morske ribe, i raznovrsne specijalitete od plodova mora po dobro čuvanim receptima, dok će se u kotliću svakodnevno pripremati čorba od morske ribe po receptu starih jadranskih ribara.

Gastronomskom ugođaju će doprineti topla atmosfera, mediteranska muzika, specijalne festivalske cene kao i promotivna ponuda vina.

U zavisnosti od ribarske sreće, tokom ovog jedinstvenog festivala morskih specijeliteta, uz zvuke mediteranske muzike gosti restorana „Sent Andrea“ imaće retku priliku da svakodnevno probaju najcenjenije vrste jadranske ribe: San Piera, zubaca, brancina, oradu, kernju, škarpinu, pagara… koje su tokom istog jutra, samo nekoliko sati pre nego što će se naći u njihovim tanjirima, ulovili jadranski ribari. Pored divlje morske ribe u ponudi ce biti i škampi, gambori, hobotnice i bogata selekcija morskih školjki.