Skip to main content
  • Festival morskih specijaliteta

    Dani Ade Bojane

    17. novembar - 17. decembar 2023.
  • Festival morskih specijaliteta

    Dani Ade Bojane

    17. novembar - 17. decembar 2023.

FESTIVAL MORSKIH SPECIJALITETA

"DANI ADE BOJANE"

17. novembar -
17. decembar 2023.

Tradicionalno u ovo doba godine organizujemo festival izvornih morskih specijaliteta sa Ade Bojane. Nadaleko poznata ponuda njenih restorana, sada je zahvaljujući manifestaciji „Dani Ade Bojane“ dostupna Zemuncima i Beograđanima.

DANI ADE BOJANE

BOGATA PONUDA

Svakog dana na trpezu restorana "Sent Andrea" stizaće sveži ulovi lokalnih ribara sa ušća reke Bojane u jadransko more, koje će na tradicionalan način pripremati šefovi kuhinje ovog restorana i njihove kolege iz čuvenog restorana "Ćićkova čarda" sa Ade Bojane. Pored najcenjenijih vrsta morske ribe i plodova mora na trpezii restorana “Sent Andrea” naćiće se i brodet od jegulje, ulcinjske skakavice, lice, luc, gof... Tokom festivala sa zemunske obale Dunava širiće se morska atmosfera a goste će grejati čuvena riblja čorba pripremljena po dobro čuvanom receptu kulinarskih majstora sa Ade Bojane.
Festival "Dani Ade Bojane" svojim jedinstvenim konceptom svakako donosi ono najbolje što Ada u gastronomskom smislu nesebično daje. Zahvaljujući svom od civilizacije izolovanom položaju i jedinstvenom prirodnom ekosistemu, Ada Bojana je pravi raj za sve one koji cene kvalitetnu morsku ribu i plodove mora.